AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boylu birini görmek

Kahve falında uzun boylu birini görmek

Kahve falında uzun boylu birini görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, toparlanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında uzun boylu birini gördüyseniz:

  • Yalnız sevdiğinizin hayal gücü oldukça fazla olabilir.

Kahve falında herkesten uzun boylu olmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eşini uzun boylu görmek hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu uzun boylu görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında boy uzun erkek görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında çok uzun boylu bir adam görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü uzun boylu görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birini uzun boylu görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında çok uzun boylu insanlar görmek içini açmaya karar vereceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir