AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini uzun boylu görmek

Kahve falında ölen birini uzun boylu görmek

Kahve falında ölen birini uzun boylu görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birini uzun boylu gördüyseniz:

  • İyileşme için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında uzun boylu olmak bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, hayatının zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında uzun boylu yaşlı adam görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında boyu uzun erkek görmek mal ve para biriktireceğine, malının ve parasının ziyan olacağına inanılır.

Kahve falında boy uzun erkek görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında uzun boylu sevgili görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, yeni kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini çok uzun boylu görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü uzun boylu görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eşini uzun boylu görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir