AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tırmalamak

Kahve falında birini tırmalamak

Kahve falında birini tırmalamak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, örnek insan olacağına, yüzünü güldüreceğine işarettir.

Kahve falında birini tırmalamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Kahve falında birinin yüzünü tırmalamak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında köpek tırmaladığını görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüz tırmalamak işinde terfi edeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret eder.

Kahve falında kara kedi tırmaladığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında kedi tırmalamak iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü tırmalamak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin tırmaladığını görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, rızkın genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin tırmaladığını görmek çok hayır duası alacağına, işlerinin yaver gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir