AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi tırmalamak

Kahve falında kedi tırmalamak

Kahve falında kedi tırmalamak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı kapılar açılacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, bir ömür olacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi tırmalamak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi açık tutmanızda fayda var.

Kahve falında kedinin seni tırmaladığını görmek geçim kaygısı duymayacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kedinin tırmaladığını görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kedinin tırmaladığını görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi tırmalamak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında kara kedi tırmaladığını görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, hile ile mal elde etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini tırmalamak zorluklarla boğuşulacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye delalet eder.

Kahve falında köpeğin tırmaladığını görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir