AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi tırmaladığını görmek

Kahve falında kara kedi tırmaladığını görmek

Kahve falında kara kedi tırmaladığını görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kara kedi tırmaladığını gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kara kedi tırmaladığını görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi tırmalamak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin seni tırmaladığını görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kedinin tırmaladığını görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına inanılır.

Kahve falında kedinin tırmaladığını görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine inanılır.

Kahve falında köpek tırmaladığını görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yüz tırmalamak kazancının ve canın güvence altında olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir