AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek tırmaladığını görmek

Kahve falında köpek tırmaladığını görmek

Kahve falında köpek tırmaladığını görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, kazancının günden güne düşeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek tırmaladığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar işinizle ilgili değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında köpeğin tırmaladığını görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına yorulur.

Kahve falında köpek tırmaladığını görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin tırmaladığını görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini tırmalamak anne babayla ters düşüleceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini tırmalamak bol nimete kavuşulacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yüzü tırmalamak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü tırmalamak deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir