AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin tırmaladığını görmek

Kahve falında kedinin tırmaladığını görmek

Kahve falında kedinin tırmaladığını görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin tırmaladığını gördüyseniz:

  • Yeniliklere yer açmak için eskilerden kurtulmak gerekebilir.

Kahve falında kara kedi tırmaladığını görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında kedinin tırmaladığını görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Kahve falında kedi tırmalamak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, yeni işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru kedinin tırmaladığını görmek işlerinin kapanacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin seni tırmaladığını görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kendini tırmalamak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini tırmaladığını görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yeni bir eve sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir