AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz tırmalamak

Kahve falında yüz tırmalamak

Kahve falında yüz tırmalamak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında yüz tırmalamak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yüzünü tırmalamak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında yüz tırmalamak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü tırmalamak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü tırmalamak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru kedinin tırmaladığını görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında farenin tırmaladığını görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birini tırmalamak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında kendini tırmalamak kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir