AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü tırmalamak

Kahve falında yüzünü tırmalamak

Kahve falında yüzünü tırmalamak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ün sahibi olacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kazanılan paranın artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü tırmalamak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularda belli değişiklikler yapmak veya işin içine girmek için baskı altında hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında birinin yüzünü tırmalamak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında yüz tırmalamak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü tırmalamak olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına işarettir.

Kahve falında yüzü tırmalamak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya yorulur.

Kahve falında kedi tırmalamak hayal kırıklığına uğrayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında birini tırmalamak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin seni tırmaladığını görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kazancının çok düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir