AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tırmaladığını görmek

Kahve falında birini tırmaladığını görmek

Kahve falında birini tırmaladığını görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının iki kat artacağına yorulur.

Kahve falında birini tırmaladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizden tam olarak ne beklediği konusunda kafa karışıklıklarınız varsa, olaylar netleşmeye başlıyor.

Kahve falında kendini tırmalamak yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında köpek tırmaladığını görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünü tırmalamak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin tırmaladığını görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü tırmalamak geniş rızık elde edeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işaret eder.

Kahve falında birini tırmalamak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında farenin tırmaladığını görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına işaret eder.

Kahve falında yüz tırmalamak yorgun ve hasta hissedeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir