AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin tırmaladığını görmek

Kahve falında farenin tırmaladığını görmek

Kahve falında farenin tırmaladığını görmek sorunlarını unutacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin tırmaladığını gördüyseniz:

  • Her türlü konuda başarı görülüyor.

Kahve falında farenin tırmaladığını görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulur.

Kahve falında kedi tırmalamak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında köpek tırmaladığını görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü tırmalamak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin tırmaladığını görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin seni tırmaladığını görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini tırmalamak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir