AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini tırmalamak

Kahve falında kendini tırmalamak

Kahve falında kendini tırmalamak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini tırmalamak gördüyseniz:

  • Son gülen siz olacaksınız.

Kahve falında köpeğin tırmaladığını görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, kırgınların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kedinin tırmaladığını görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine delalet eder.

Kahve falında yavru kedinin tırmaladığını görmek feraha ermeye, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kedinin tırmaladığını görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi tırmalamak kazancın gittikçe azalacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına inanılır.

Kahve falında yüz tırmalamak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, adını kirleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü tırmalamak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına işaret eder.

Kahve falında farenin tırmaladığını görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir