AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan tekmelemek

Kahve falında yılan tekmelemek

Kahve falında yılan tekmelemek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan tekmelemek gördüyseniz:

  • Gerçekleri görememeniz durumunda sorunlar oluşabilir.

Kahve falında yılan tekmelemek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında birini tekmelemek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında adam tekmelemek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında domuz tekmelemek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına inanılır.

Kahve falında köpeği tekmelemek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekmelediğini görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında fare tekmelemek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı tekmelemek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir