AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sular içinde görmek

Kahve falında birini sular içinde görmek

Kahve falında birini sular içinde görmek makbul olmayan işler yapacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında birini sular içinde gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir, sosyal aktiviteler esnasında karşılaşmalar olabilir veya romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında yeşillikler içinde su görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında su içinde inek görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde siyah yılan görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su içinde peynir görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akan suyun içinde yürümek fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, kötü haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde fil görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde yüzmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, istenen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde balık tutmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir