AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz içinde su görmek

Kahve falında havuz içinde su görmek

Kahve falında havuz içinde su görmek başarılı işlere imza atılacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, dertlerine çare bulacağına alamet eder.

Kahve falında havuz içinde su gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaklaşım biçiminizi değiştirmeniz kontrolü ele almanız anlamına gelebilir.

Kahve falında içinde az su olan havuz görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde su görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işarettir.

Kahve falında havuz içinde su görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek yaşanan üzüntülerin son bulacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına inanılır.

Kahve falında havuz içinde bebek görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hanenizde bolluk olacağına yorulur.

Kahve falında havuz içinde olduğunu görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında havuz içinde yılan görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına rivayet eder.

Kahve falında havuz içinde öpüşmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, sahip olacağı malın faazlalığına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir