AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik içinde su görmek

Kahve falında yeşillik içinde su görmek

Kahve falında yeşillik içinde su görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında yeşillik içinde su gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Kahve falında su içinde yeşillik görmek ana baba dualarının alınacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde su görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, tamamen içine kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik içinde su görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde yeşillik görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, işlerinin günden güne açılacağına işaret eder.

Kahve falında su içinde yeşil yılan görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde yeşillik görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, borçlanıp, hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde cami görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir