AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini siyah kıyafetle görmek

Kahve falında birini siyah kıyafetle görmek

Kahve falında birini siyah kıyafetle görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini siyah kıyafetle gördüyseniz:

  • Maddi konular imajınıza, ilişkilerinize veya bazı işlerinize zarar verebilir.

Kahve falında siyah kıyafetli insan görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında siyah kıyafetli kadın görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına işarettir.

Kahve falında siyah renk kıyafet görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında siyah nişan kıyafeti giymek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını siyah kıyafetle görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında siyah kıyafet görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz kıyafet görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir