AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kıyafetli insan görmek

Kahve falında siyah kıyafetli insan görmek

Kahve falında siyah kıyafetli insan görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kıyafetli insan gördüyseniz:

  • Sonunda rahatlayacağınız bir sıkıntıdan geçeceksiniz.

Kahve falında siyah kıyafetli insan görmek ruhen güzelleşeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanın kıyafetlerini görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz kıyafet giymek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında siyah kıyafetli adam görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kıyafetli erkek görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kıyafet görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında siyah nişan kıyafeti giymek mutlu bir insan olunacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah renk kıyafet görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir