AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kıyafetli kadın görmek

Kahve falında siyah kıyafetli kadın görmek

Kahve falında siyah kıyafetli kadın görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine delalettir.

Kahve falında siyah kıyafetli kadın gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında siyah kıyafetli kadın görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kıyafetli adam görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kıyafetli erkek görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına delalettir.

Kahve falında siyah kıyafetli insan görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, rahatın yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında siyah nişan kıyafeti giymek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah gece kıyafeti görmek çok büyük kazançlar getireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını siyah kıyafetle görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kıyafetli adamlar görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir