AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah nişan kıyafeti giymek

Kahve falında siyah nişan kıyafeti giymek

Kahve falında siyah nişan kıyafeti giymek sorunların üzüntülere neden olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, para ve zaman ayıracağına delalet eder.

Kahve falında siyah nişan kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Yardımcı kişilerin huzuru bulmanıza katkısı olabilir.

Kahve falında siyah nişan kıyafeti giymek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında nişan kıyafeti giydiğini görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalettir.

Kahve falında nişan kıyafeti giymek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine delalettir.

Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz kıyafet giymek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah nişan elbisesi giymek şanssızlık yaşanacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah nişanlık giymek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında nişanda siyah elbise giymek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir