AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renk kıyafet görmek

Kahve falında siyah renk kıyafet görmek

Kahve falında siyah renk kıyafet görmek geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, hoşgörülü biri olunacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında siyah renk kıyafet gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Kahve falında siyah renk kıyafet görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı renkli kıyafet görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk bebek kıyafeti görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz renk kıyafet görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renk kıyafet görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli kıyafet görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında mavi renkli kıyafet görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkli kıyafet görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir