AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını siyah kıyafetle görmek

Kahve falında arkadaşını siyah kıyafetle görmek

Kahve falında arkadaşını siyah kıyafetle görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını siyah kıyafetle gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kişiyle yapılan iş birlikleri, ortaklıklar ya da kurulan ilişkiler fayda getireceği gibi, mücadele içeriyor da olabilir.

Kahve falında arkadaşını siyah kıyafetle görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kıyafetli erkek görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini siyah kıyafetle görmek işe ve aşa kavuşacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz kıyafet görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında siyah beyaz kıyafet giymek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında siyah kıyafetli adam görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulur.

Kahve falında siyah kıyafetli adamlar görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gece kıyafeti görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir