AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek

Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek

Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek işlerin de hafifleyeceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, mutluluğunu çoğaltacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizi gitmek istediğiniz yönünün tam tersi istikamette gitmeye iknaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında siyah gece kıyafeti giymek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah gece kıyafeti görmek zenginlik sahibi olunacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti giymek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti giymek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil gece kıyafeti giymek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, çok iyi paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gece kıyafeti giymek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında siyah gecelik giymek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında siyah gece elbisesi giymek çok mutlu ve huzurlu olacağına, hacetinizin giderilmesine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir