AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında birini taşımak

Kahve falında sırtında birini taşımak

Kahve falında sırtında birini taşımak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sırtında birini taşımak gördüyseniz:

  • Dalgın, kararsız, uykusuz veya halsiz olabiliriz ya da kafa karışıklıkları veya belirsizlikler söz konusu olabilir.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak adından söz ettirecek adımlar atacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında adam taşımak dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini sırtında taşımak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret eder.

Kahve falında sırtta çanta taşımak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanı sırtında taşımak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtta odun taşımak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atı sırtında taşımak kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında kapı taşımak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, geçim derdinin olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir