AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sarılıp öpmek

Kahve falında birini sarılıp öpmek

Kahve falında birini sarılıp öpmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında ölüye sarılmak öpmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü öpmek sarılmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini sarılıp öpmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında babaya sarılmak öpmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini öpmek sarılmak anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini sarılmak öpmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini öpmek sarılmak dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına işaret eder.

Kahve falında öpmek ve sarılmak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir