AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini öpmek sarılmak

Kahve falında ölü birini öpmek sarılmak

Kahve falında ölü birini öpmek sarılmak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, haneye dertlerin gireceğine , şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ölü birini öpmek sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yarım kalması veya yapılmaması durumunda eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü birini öpmek sarılmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü öpmek sarılmak bereketinin artacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü sarılıp öpmek haksızlık yapmayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ölüye sarılıp öpmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birine sarılıp öpmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye sarılmak öpmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir