AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya sarılmak öpmek

Kahve falında babaya sarılmak öpmek

Kahve falında babaya sarılmak öpmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında babaya sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda hareket var.

Kahve falında ölen babaya sarılıp öpmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, bunun şans olacağına işaret eder.

Kahve falında babaya sarılıp öpmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babaya sarılmak öpmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölen babaya sarılmak öpmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babasına sarılmak öpmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına işarettir.

Kahve falında babaya sarılmak öpmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba el öpmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir