Kahve falında odun saklamak

Kahve falında odun saklamak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kötü duygularını yeneceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında odun saklamak gördüyseniz:

  • Diğerlerine danışmak, fikir paylaşmak veya Pazar araştırması yapmak için yeterli zaman olmayabilir.

Kahve falında odun saklamak saadete ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para sakladığını görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında çiğ et saklamak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parayı saklamak kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında sakladığını bulmak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında mektup saklamak depresyona gireceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına işaret eder.

Kahve falında erkek saklamak ele geçen paranın daha da artacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına alamet eder.

Kahve falında suçluyu saklamak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top