AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bulmak saklamak

Kahve falında altın bulmak saklamak

Kahve falında altın bulmak saklamak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bulmak saklamak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğini olumsuzlukların karşı cins ilişkilerineze ya da ailenizle olan kontaklarına yansıması da olasıdır.

Kahve falında altın bulmak saklamak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında sakladığın parayı bulmak fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında para bulmak ve saklamak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında sakladığı parayı bulmak daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına inanılır.

Kahve falında sakladığını bulmak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzük saklamak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işarettir.

Kahve falında altınları saklamak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çeyrek altın saklamak çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir