AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini saçlarını kestirmiş görmek

Kahve falında birini saçlarını kestirmiş görmek

Kahve falında birini saçlarını kestirmiş görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına delalettir.

Kahve falında birini saçlarını kestirmiş gördüyseniz:

  • Her alanda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında saçı erkek gibi kestirmek tüm düzenin alt üst olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, kısmetlerinin de kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin saçını kestiğini görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işarettir.

Kahve falında birinin saçlarını kestirdiğini görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek borçlarından kurtulacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kestirirken görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kestirmiş olduğunu görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın bir kısmını kestirmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir