AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sabunla yıkamak

Kahve falında birini sabunla yıkamak

Kahve falında birini sabunla yıkamak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Bilgi veya haber saklamanız ya da bazı konuları zorlamanız sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak rahatlığa erileceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında sabunla yüz yıkamak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında sabunla ayak yıkamak cesaret ve inançla hareket edeceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sabunla yıkamak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sabunla elini yıkamak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabunla el yıkamak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, geriye doğru gideceğine işaret eder.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, şansının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir