AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sabunla yıkamak

Kahve falında kendini sabunla yıkamak

Kahve falında kendini sabunla yıkamak duyduğu endişenin iki kat artacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili aşırı sinir gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında yeşil sabunla el yıkamak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sabunla çamaşır yıkamak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerini sabunla yıkadığını görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sabunla yüzü yıkamak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında saçını sabunla yıkamak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabunla ayak yıkamak mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işarettir.

Kahve falında sabunla yüzünü yıkamak yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında sabunla ellerini yıkamak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir