AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini parçalara ayırmak

Kahve falında birini parçalara ayırmak

Kahve falında birini parçalara ayırmak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında birini parçalara ayırmak gördüyseniz:

  • yeniliklerle birlikte kendinize oldukça hızlı bir yol seçmeyi planlıyorsunuz.

Kahve falında ölüyü parçalara ayırmak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında insanı parçalara ayırmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini öldürüp parçalara ayırmak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, düşmanların önlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı parçalara ayırmak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini parçalara ayırmak şöhretli biri olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para ayırmak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin ağzını ayırmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında bacaklarını ayırmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir