AnaSayfa / Genel / Kahve falında para ayırmak

Kahve falında para ayırmak

Kahve falında para ayırmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, duraklama yaşanacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında para ayırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya iş bağlantılarınızı ilgilendiren konuların netlik kazanabilmesi için elinizden geldiği kadar fazla bilgi toplamanız gerekiyor.

Kahve falında para ayırmak ticarette zarar edeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı ortadan ayırmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kavga edenleri ayırmak görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı ikiye ayırdığını görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulur.

Kahve falında kavga eden kişileri ayırmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevenleri ayırmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ eti kemiğinden ayırmak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yatakları ayırmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir