AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarını ayırmak

Kahve falında bacaklarını ayırmak

Kahve falında bacaklarını ayırmak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, refah düzeyinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarını ayırmak gördüyseniz:

  • Engellerle karşılaşırsanız stratejinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında bacaklarını ayırmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini öldürüp parçalara ayırmak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını ortadan ayırmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında evini ayırmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında eti kemiğinden ayırmak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kavgayı ayırmak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında saçı ortadan ayırmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında balık ayırmak yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir