AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanı parçalara ayırmak

Kahve falında insanı parçalara ayırmak

Kahve falında insanı parçalara ayırmak zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, iş hayatında zarar edileceğine, layık olduklarına sahip olacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına delalet eder.

Kahve falında insanı parçalara ayırmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da yeni gelişmelere açıksınız.

Kahve falında insanı parçalara ayırmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini parçalara ayırmak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yılanı parçalara ayırmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini öldürüp parçalara ayırmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü parçalara ayırmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç ayırmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı ikiye ayırdığını görmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yatak ayırmak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir