AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin ağzını ayırmak

Kahve falında köpeğin ağzını ayırmak

Kahve falında köpeğin ağzını ayırmak hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, sermayesinin çoğalacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin ağzını ayırmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin ağzını ayırmak maddi olarak zarar edileceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga eden iki kişiyi ayırmak girişimlerde bulunacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilileri ayırmak çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, sonuçtan memnun kalacağına delalet eder.

Kahve falında eşya ayırmak fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında saçını ortadan ayırmak rızkının çeşitleneceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında yatak ayırmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işarettir.

Kahve falında saç ayırmak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçları ortadan ayırmak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir