AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü parçalara ayırmak

Kahve falında ölüyü parçalara ayırmak

Kahve falında ölüyü parçalara ayırmak sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, doktordan doktora koşturacağına, güç ve para kaybedeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, sorunsuz geçeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, statü atlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü parçalara ayırmak gördüyseniz:

  • Tepki vermeye değil, olayları yatıştırmaya odaklanmalısınız.

Kahve falında ölüyü parçalara ayırmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini öldürüp parçalara ayırmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine inanılır.

Kahve falında yılanı parçalara ayırmak ayrılmış olanların kavuşacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanı parçalara ayırmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına yorulur.

Kahve falında birini parçalara ayırmak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kavga eden iki kişiyi ayırmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kavga ayırmak belli bir kazanç elde edileceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki sevgiliyi ayırmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir