AnaSayfa / Genel / Kahve falında sır sakladığını görmek

Kahve falında sır sakladığını görmek

Kahve falında sır sakladığını görmek para sahibi olacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında sır sakladığını gördüyseniz:

  • Olayların siz müdahale etmeden önce halledilmesi zor bir hal almasına izin vermemenizde fayda var.

Kahve falında sır sakladığını görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında sır saklamak yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırrı açıklamak söz ve yetki sahibi olacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye işarettir.

Kahve falında sır almak geçim derdine gireceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sır tutmak fakirlerin güleceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sırrını söylemek rahat rahat yaşayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bir sırrı öğrenmek halinin iyi olduğuna, içine düşen fesada yeniliceğine delalettir.

Kahve falında birine sır vermek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir