AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini öldüresiye dövmek

Kahve falında birini öldüresiye dövmek

Kahve falında birini öldüresiye dövmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında birini öldüresiye dövmek gördüyseniz:

  • Normal koşullarda her şey yolunda gibi görünse bile, daha detaycı olmanız gerekiyor.

Kahve falında birini öldüresiye dövmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, onlar tarafından yüceltileceğine yorulur.

Kahve falında öldüresiye dövmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, asil kimselerden çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kendi oğlunu dövmek farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını dövdüğünü görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanlarını dövmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında bir başkasını dövmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumrukla dövmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz dövmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir