AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanlarını dövmek

Kahve falında düşmanlarını dövmek

Kahve falında düşmanlarını dövmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sorunlarının biteceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, engel teşkil edeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanlarını dövmek gördüyseniz:

  • Olumsuz bir tarafı kendisini objektif görememesidir.

Kahve falında düşmanını dövdüğünü görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına işarettir.

Kahve falında düşmanlarını dövmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanı dövmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine alamet eder.

Kahve falında düşman dövmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, fakir çocukları giydireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanla yemek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

Kahve falında düşmanın elinden kurtulmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanını zayıf görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanı üzüntülü görmek rahat edeceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir