AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın zehrini aktığını görmek

Kahve falında yılanın zehrini aktığını görmek

Kahve falında yılanın zehrini aktığını görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın zehrini aktığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız size istediğiniz alanlarda doğru kararlar almanızda yardımcı olabilirler.

Kahve falında yılanın zehrini aktığını görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında yılanın zehirini aktığını görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın zehrinin aktığını görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ak sakallı hoca görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında irin akması görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göz akması görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanının aktığını görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında birinin göğsünden süt aktığını görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir