AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini müdür görmek

Kahve falında birini müdür görmek

Kahve falında birini müdür görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini müdür gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimlerde sevdiğiniz bir kişinin etkisi olabilir.

Kahve falında kendi müdürünü görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında müdürle toplantı yapmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında genel müdürle konuşmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında müdür arabasına binmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında eski genel müdür görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında milli eğitim müdürü görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında müdürü dövmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında müdürün elini tutmak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir