AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürle toplantı yapmak

Kahve falında müdürle toplantı yapmak

Kahve falında müdürle toplantı yapmak iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, haneye bereket geleceğine, doğru yatırımlar yapacağına, işlerinin istediği gibi olacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine yorulur.

Kahve falında müdürle toplantı yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında müdürle toplantı yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla toplantı yapmak zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplantı yapmak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş toplantısı yapmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronla toplantı yapmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yemekli toplantı görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş toplantısına katılmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında toplantıya geç kalmak kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir