AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi müdürünü görmek

Kahve falında kendi müdürünü görmek

Kahve falında kendi müdürünü görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi müdürünü gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Kahve falında lise müdürünü görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine inanılır.

Kahve falında müdüründen tokat yemek zahmete ve meşakkate düşeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müdüre yakalanmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında müdürlerini görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında müdürle öpüşmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek alınganlıkların hasıl olacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına işarettir.

Kahve falında genel müdürle tartışmak çok büyük işler gerçekleştireceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müdürünü sinirli görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir