AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini kefenle görmek

Kahve falında ölen birini kefenle görmek

Kahve falında ölen birini kefenle görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, zenginliğe sahip olunacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölen birini kefenle gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler farklı fırsatları önünüze çıkarabilir.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek ana baba dualarının alınacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında kefenlenmiş insan görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı kefenle görmek bereket ve zenginlik olacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kefen vermek ortağından ayrılacağına, hayırlı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kefen giymek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kefen içinde birini görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında kefen içinde bebek görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir