AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini karşıladığını görmek

Kahve falında birini karşıladığını görmek

Kahve falında birini karşıladığını görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, adının her yerde geçeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında birini karşıladığını gördüyseniz:

  • İletişimde ya da iletişim yöntemlerinde sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında birini karşıladığını görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker karşılamak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında misafir karşılamak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacdan geleni karşılamak hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında birini karşılamak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında kapıda misafir karşılamak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan gelenleri karşılamak para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, terfi alacağına delalettir.

Kahve falında saygıyla karşılamak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir