AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir karşılamak

Kahve falında misafir karşılamak

Kahve falında misafir karşılamak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında misafir karşılamak gördüyseniz:

  • Yeni fikirleriniz var veya romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kapıda misafir karşılamak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek tabir olunur.

Kahve falında misafiri karşılamak çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafir karşılamak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, maddi kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacı karşılamak bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanı karşılamak çok büyük sevinçler yaşayacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında hacdan gelenleri karşılamak kazançlı çalışmalar yapılacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine tabir olunur.

Kahve falında birini karşıladığını görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, her zaman kötülük için çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saygıyla karşılamak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir