AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacdan gelenleri karşılamak

Kahve falında hacdan gelenleri karşılamak

Kahve falında hacdan gelenleri karşılamak rahata ereceğine, mutlu olacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, daha çok çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacdan gelenleri karşılamak gördüyseniz:

  • Olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında hacdan gelenleri karşılamak cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına inanılır.

Kahve falında hacdan geleni karşılamak sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafir karşılamak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hacı karşılamak fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini karşıladığını görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında misafiri karşılamak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolcu karşılamak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, gitmediği yerlere gideceğine delalet eder.

Kahve falında saygıyla karşılamak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir