AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker karşılamak

Kahve falında asker karşılamak

Kahve falında asker karşılamak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, korkularını yeneceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker karşılamak gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden çok şeyle ilgilenmeniz ya da diğerlerinin size görev veya yük yüklemesine açık duruşunuz memnuniyetsiklik yarata bilir.

Kahve falında asker karşılamak dertleri biteceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafiri karşılamak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında misafir karşılamak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında hacdan gelenleri karşılamak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saygıyla karşılamak yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sorunlarının azalacağına delalettir.

Kahve falında birini karşılamak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yolcu karşılamak parasının pul, malının da hiç olacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacı karşılamak rahata erileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir